Thursday, September 15, 2016

Mini Mooncake Set


Hi semua...

Alhamdulillah, sambutan untuk Mini Mooncake Set ini sangat-sangat menggalakkan.
Dengan harga mampu milik, dengan kuantiti, dengan kecomelannya n bla bla bla... hihii buat kami tak menang tangan.

Alhamdulillah sekali lagi.


Maaf, baru ada kesempatan nak update kat blog ni. Sedangkan kat Facebook, dah agak berminggu juga launching Mini Mooncake Set ni. 

Details untuk Mini Mooncake Set ini, sy senaraikan di bawah. 

Jika ada yang berminat, boleh whatsapp 017 3113 226.
Pembelian dan pertanyaan.
In shaa Allah, jika tidak sibuk, saya akan menjawab anda secepat mungkin.
Jika lambat, harap sabar menunggu. 
Lambat-lambat, saya pasti akan jawab juga. 
Maafkan saya :)


Dalam 1 set Mini Mooncake Set ini ada 4 biji.
Setiap sebiji berlainan intinya.
Setiap sebiji juga berbeza corak permukaannya.

Inti yang ditawarkan:

*** Pure Lotus
*** Kacang Merah
*** Mung Bean
*** Pandan Mung Bean

Setiap sebiji mempunyai anggaran berat 80 gram.


Anda berminat nak rasa?
Dah lama teringin, tapi tak tahu mana nak beli....
Sangsi sangat yang ada dijual di pasaraya tu.

JOM, DAPATKAN DI SINI!!!

MAAF, saya tidak buat COD.
Tapi saya boleh aturkan urusan POSLAJU. 
Hanya seminima rm7 untuk 1 parcel (berat kurang 500g).

Atau, anda boleh terus ke rumah saya. Dengan appointment saja ya. 


Salam :)

1 comment:

cô hàng xóm said...

Rong kinh là môt trong những triệu chứng bất thường mà chị em phụ nữ thường gặp. Đặc trưng của bệnh là tình trạng máu kinh là nhiều vượt quá mức trung bình và ngày hành kinh kéo dài. Rong kinh gây ra rất nhiều ảnh hưởng xấu đến cuộc sống và sức khỏe của chị em nên cần được thăm khám và điều trị kịp thời.