Tuesday, September 1, 2015

Mango Yogurt Cheese Cake


Enak sungguh menikmatinya di tengahari yang panas mencengkam. Sejuk2 lalu ikut tekak, memang heaven sangat.

Jom dapatkan dari saya. Terdapat 2 saiz. Kalau nak makan seorang dua boleh dapatkan dengan saiz mini. Berat 260 gram ++ rm20 sahaja.
Kalau nak makan ramai2 boleh tempat 1 biji saiz 10x10inc rm120 saja. Boleh makan puas2 bersama mereka2 yg tersayang.

Tempahan seelok2nya 1 minggu awal. Atau paling tidak 3 hari sebelum. Kalau tak bizi boleh saja sy terima. Tp sebab cake ni jenis frozen dan jika anda beruntung, boleh dapat on the spot. Sebab sy ada simpan stok dalam freezer :)

...  mini pack ...

1 comment:

PAK JUNAIDI said...


SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA