Saturday, August 28, 2010

TEMPAHAN BISKUT RAYA

~ STICKY MODE N3 ~

Salam dan selamat sejahtera...


TEMPAHAN BISKUT RAYA KINI DIBUKA

Sebab buat seorang, tak beranilah nak buat banyak2 jenis. Cukuplah setakat 6 jenis ni.
1) Tat Nenas
2) Almond London
3) Green Pea Cookies
4) Hazelnut Ball
5) Cornflakes Choc
6) Koko Crunch Choc (Tiada gambar tapi lebih kurang sama dgn cornflakes choc)


Kepada yang berminat nak buat tempahan, boleh call/sms saya, Fiza @ 017-3113 226 atau email saya @ sofie2_za@yahoo.com (subject : cookies). Pengesahan tempahan mestilah disertakan dengan sekurang-kurangnya deposit 50% dari total tempahan.


Tempahan dibuka hingga 2 minggu sebelum Ramadhan. Selepas dari tu, bolehlah tanye2 dulu kalau2 ade kekosongan ruang nak terima tempahan lagi ke tidak ye...

** TEMPAHAN BAKING LAIN2 DIBUKA SEPERTI BIASA SEPANJANG RAMADHAN **


Jem Nenas untuk di jual

1kg - RM12

(tidak termasuk kos penghantaran @ boleh datang ambil sendiri)


3 comments:

larra said...

cek pija..aku bukan nak order.aku nak berguru je ngan ang hehhehe

Nores said...

uish..nampok sedap yeee..

kak ina kl said...

salam fiza..bulan puasa ni bulan rezeki kan..tahun ni akak malas nak buat cookies utk tempahan..mood tak dak..

selamat berpuasa yer fida..lama dah tak borak dengan kamu.